A promóciós kód feltöltését bármikor megtehetem?

Igen, a kódokat 0-24 órában fel tudod tölteni az oldalra a megadott promóciós időszakban.

Meg kell-e őriznem a vásárlást igazolót? Igen, szükséges a nyereményed átvételéhez és kérjük, őrizd meg a Játék végétől számított 45 napig sértetlenül és olvasható módon.

Mit kell tennem, ha nyertem? Ha nyertél, a regisztráció során megadott e-mail címen felvesszük a kapcsolatot veled további egyeztetés céljából. A vásárlást igazoló promóciós kódot őrizd meg a nyereményjáték végéig, illetve a játék lezártát követő 45 naptári napig és munkatársunk jelentkezése után juttasd el postai úton a Maxxon Reklám Kft. címére (2120 Dunakeszi, Pf. 125.)

Nyertem, beküldtem az eredeti promóciós kódot, de régóta nem történt semmi, mit kell tennem?

A Maxxon Reklám Kft. folyamatosan dolgozza fel a kódokat és postázza a nyereményeket, a játékszabályzatban meghatározott 60 napon belül kell kézhez kapnod a nyereményed.

Mi történik, ha nem vagyok otthon a nyeremény átvételekor?

A kiszállító cég, amennyiben megadtad a telefonszámod, előre értesít a nyeremény átvételéről, ha nem adtad meg, akkor az első kézbesítés után üzenetet hagy a megadott címen és újra próbálkozik a következő napon.

Nem kaptam értesítő üzenetet, de látom a nevem kiírva a weboldalon – ilyenkor mi történik?

A Maxxon Reklám Kft. folyamatosan értesíti a nyerteseket, kérjük nézd meg a Spam mappádat és ellenőrizd minden esetben a regisztrációnál megadott email fiókodat.

Amennyiben egyszer nyertem, akkor a fődíjra már nem vagyok jogosult?

A fődíjra minden, a kuponfeltöltési időtartam alatt feltöltött promóciós kuponkód jogosult, függetlenül attól, hogy a kód már nyert-e.

 Amennyiben egyszer nyertem, és a fődíjat is én nyertem, a kódot viszont már beküldtem, ilyenkor hogyan igazolom?

Természetesen amennyiben a nyertes kódot már beküldted a Maxxon Reklám Kft. részére, és ez a kód nyerte meg a fődíjat, akkor nincsen más teendőd, mint a nyeremény részleteket egyeztetni a céggel, hiszen a kódod már bent van a rendszerben!

Átruházhatom-e a nyereményemet?

A nyeremények készpénzre, vagy bármely egyéb kedvezményre, vagy más üzleti célú juttatásra nem válthatóak át és másra át nem ruházhatók.

Hogyan kapom meg a nyereményemet? A fődíj és a heti nyeremények átadása a nyertes részére e-mailben vagy telefonon történő egyeztetés alapján történik.

A napi nyereményeket futárszolgálattal vagy  postai úton juttatja el a Lebonyolító a nyertes Játékosok részére.

A nyeremény után kell-e adót fizetnem? Erre vonatkozó választ a JÁTÉKSZABÁLYZAT 10.pontjában találod.

Hol jelezhetem, ha technikai problémám van? A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseidet, észrevételeidet a lebonyolító Maxxon Reklám Kft.-nél, a ugyfelszolgalat@maxxonreklam.hu e-mail címen, vagy a 2120 Dunakeszi, Pf. 125. postacímen jelezheted.